BERGSNEDFIRNING

nbs

Familjeaktivitet för alla, oavsett ålder!

Bergsnedfirning är en otroligt häftig aktivitet där man får lira sig ned för en av Kullabergs klippväggar med hjälp av rep och sele. En aktivitet som passar för alla som vill utmana sig själv!

För att tillgängliggöra aktiviteter på fantastiska Kullberg, genomför vi schemalagda turer med priser som passar privatpersoner och barnfamiljer nedan. För företagsbokning eller större sällskap utanför dessa tider, välj Företag ovan.

Detta är en del av vår schemalagda verksamhet. Bokningsbara turer kommer finnas tillgängliga maj-aug. Är ni en grupp som önskar en upplevelse utanför de bokningsbara alternativen så kontakta oss.  

Loading…

Vi samlas i naturum där vi går igenom hur utrustningen fungerar. Därefter promenerar vi ca 10 minuter ner till vackra Åkersberget där vi firar oss nedför en 13 meter hög klippvägg med havet i bakgrunden. 

Vi rekommenderar er att kombinera Bergsnedfirning med Grottvandring, vi tar då med oss utrustning ut på en vandring och avslutar turen med att fira oss ner för en bergsvägg, OBS, bokas separat. 

Bra skor rekommenderas, ej för barn under 6 år. 

Aktiviteten tar ca 1,5 timme. 

 

Kullabergsguiderna har sitt center i naturum Kullaberg som ligger bredvid Kullens fyr.

Ta med er ert bokningsnummer och anmäl er i Kullabergsguidernas reception inne i naturum.

 

Vägbeskrivning:

Ifrån söder: Kör väg 111 norrut från Helsingborg, genom Höganäs mot Mölle. Kör upp genom Mölle och passera vaktstugan till västra Kullabergs Naturreservat. Följ vägen så långt ni kan (ca 3km) och parkera vid stora parkeringsplatsen. Promenera de sista 300 meterna till naturum.

Ifrån norr: Från Ängelholm kör du väg 112 mot Höganäs. Följ skyltar mot Kullabergs naturreservat. Kör upp genom Mölle och passera vaktstugan till västra Kullabergs Naturreservat. Följ vägen så långt ni kan (ca 3km) och parkera vid stora parkeringsplatsen. Promenera de sista 300 meterna till naturum.