BERGSNEDFIRNING

nbs

Familjeaktivitet för alla, oavsett ålder!
Bergsnedfirning är en otroligt häftig aktivitet där man får fira sig ned för en av Kullabergs klippväggar med hjälp av rep och sele. Detta är oftast en bättre aktivitet än klättring för dig som mest är ute efter en fin upplevelse (klättring blir ofta mer väntan). Bergsnedfirning är en aktivitet som passar alla som vill utmana sig själv!

För att tillgängliggöra aktiviteter på fantastiska Kullaberg, genomför vi schemalagda turer med priser som passar privatpersoner och barnfamiljer nedan. Bokningsbara turer är tillgängliga maj–augusti. För önskemål gällande andra datum så kontakta oss här.
Är ni en grupp eller företag som önskar en upplevelse så kontakta oss här.
Loading…

Vi samlas i naturum där vi går igenom hur utrustningen fungerar. Därefter promenerar vi ca 10 minuter ner till vackra Åkersberget där vi firar oss nedför en 13 meter hög klippvägg med havet i bakgrunden. 

Vi rekommenderar er att kombinera Bergsnedfirning med grottvandring! Vi tar då med oss utrustning ut på en vandring och avslutar turen med att fira oss ner för en bergsvägg. OBS: bokas separat. 

Bra skor rekommenderas, ej för barn under 6 år. 

Aktiviteten tar ca 1,5 timme. 

 

Kullabergsguiderna har sitt center i naturum, bredvid Kullens fyr.

Ta med er ert bokningsnummer och anmäl er i Kullabergsguidernas reception inne i naturum.

 

Vägbeskrivning:

Ifrån söder: Kör väg 111 norrut från Helsingborg, genom Höganäs mot Mölle. Kör upp genom Mölle och passera vaktstugan till västra Kullabergs Naturreservat. Följ vägen så långt ni kan (ca 3km) och parkera på stora parkeringen. Promenera de sista 300 meterna till naturum.

Ifrån norr: Från Ängelholm kör du väg 112 mot Höganäs. Följ skyltar mot Kullabergs naturreservat. Kör upp genom Mölle och passera vaktstugan till västra Kullabergs Naturreservat. Följ vägen så långt ni kan (ca 3km) och parkera på stora parkeringen. Promenera de sista 300 meterna till naturum.