Kick off Helsingborg

❤️

❤️

❤️

❤️

❤️

nbs

Kick off, företagsaktivitet eller teambuilding i Helsingborg? Vi har aktiviteterna ni aldrig glömmer! 

Teambuilding på Sofiero!

Med sin mytomspunna historia, vackra läge och oslagbara park är Sofiero-slott ett givet besöksmål som lockar tusentals besökare varje år. Vi har förmånen att kunna erbjuda er en möjlighet att ta del av parken på ett lite annorlunda sätt, där ni tillsammans, med hjälp av en gps hittar och löser uppgifter på de vackraste och mest mytomspunna platserna runt slottet.

Vi korar en vinnare, och möjlighet finns såklart att binda samman detta med ett besök i den fina slotts restaurangen! 

Läs mer om Sofiero här >>>

RIB-båt till Ven för en guidad tur på Spirit of Hven Distillery!

Man behöver inte åka till Skottland för att besöka ett whiskey destilleri!

Äventyret börjar med att vi hämtar er med RIB.
Efter en säkerhetsgenomgång åker ni sedan klädda i överlevnadsoveraller, på en fantastisk tur till Ven, där ni får se vackra Helsingborg från havet. Väl framme promenerar ni ca 9 min, för att sedan vara framme vid Spirit of Hven Distillery. Här får ni en guidadad tur på cirka 45 minuter, där ni får inblick såväl i produktionen som i lagerhuset. Ni får även ta del av hur de olika produkterna tillverkas på ön Hven. Det som tillverkas idag är Vodka, Gin, Aquavit, Rye whisky & Single Malt Whisky. Turen avslutas med ett smakprov från något av våra destillat.
Sedan promeneras det tillbaka till RIB-båten som tar er tillbaka.

Läs med om Spirit of Hven här >>>>

HAKA!

Som enda svenskt event företag kan vi erbjuda äkta HAKA. HAKA är en Nyzeeländsk krigsdans som vi använder för att svetsa samman olika grupper. Enligt legenden är HAKA är en katalysator, ett verktyg för att öka individens förmåga, för att sedan i sin mest kraftfulla form kunna bidra till gruppen.

Utövandet leds av en Maorier från Ngati Kahu stammen på New Zealand. Varje event fotograferas för att skapa ett minne av en minst sagt oförglömlig upplevelse. 
Kika gärna på filmen!

Kontakta oss för mer info! 

För att vi då ska ha en chans att svara dig så fort som möjligt så ber vi dig att skicka ett mail, så återkommer vi normalt inom några timmar.

    Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss!