DEN RÄTTA KÄNSLAN

nbs

Du har hittat rätt! Med 30 års erfarenhet av företagsarrangemang på underbara Kullaberg ger vi er en upplevelse att minnas! 

Bästa platsen för kickoff, företagsevent, teambuilding eller konferens i Sverige? Vi är beredda att påstå det ;). I Mölle och Arild finns hotellen och maten, på berget och på havet hittar ni upplevelserna. Välkomna till vårt paradis!

RIB-BÅT/TUMLARSAFARI

Se Kullaberg och tumlarna från havet!
Vi är mycket måna om säkerheten och alla turer anpassas både efter era behov och vädrets påverkan. Samtliga passagerare utrustas med överlevnadsdräkter. 
Detta är en upplevelse för alla!

GPS MISSION

Detta är en aktivitet som ur ett teambuildingsperspektiv skall ses som en ”walk & talk”.  

Gruppen får här på egen hand ta sig fram till de vackraste och mest fantastiska platserna på berget!

BERGSNEDFIRNING

Vi är mycket noga med att anpassa firningen efter er, vilket gör att det här är en aktivitet som passar alla!

Det enklaste, roligaste och häftigaste sättet att få uppleva höga höjder är att prova bergsnedfirning.

PAKET

Vi syr samman den perfekta upplevelsen för just er. Detta sker i samråd er, och tar avstamp i era förutsättningar och vår erfarenhet kring vad som blir bra på Kullaberg. 

Fråga oss gärna om Klassikern… 😉 

Detta är bara några av de upplevelserna vi har att erbjuda, är ni intresserade av något annat?
Mountainbike, trailrun, guidade turer, kajak, whiskyprovning… listan på vad man kan hitta på med oss är lång!

 

Varje grupp är unik! Kontakta oss så att vi tillsammans kan hitta den aktivitet som passar er grupp bäst!

  Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss!

  GRAND HÔTEL MÖLLE

   

  VILLA BRUNNBY

   

  HOTEL KULLABERG

   

  PENSIONAT STRANDGÅRDEN

   

  KULLAGÅRDENS WÄRDSHUS

   

  ARILDS VINGÅRD

   

  CLARION SEA U

   

  RUSTHÅLLARGÅRDEN ARILD

   

  0703771210

  Om vi är upptagna med gäster kan det vara svårt att svara i telefonen. Skicka då gärna mail till adressen ovan för snabbast svar.

  GDPR

  Vi sparar endast kontaktuppgifter på den person som bokar ett event. Detta krävs för att kunna bedriva vår verksamhet. Ansvarig för datalagring är Emil Lindvall. Önskar du få reda på vilken information som är sparad i ditt fall, så kontakta oss gärna.

  Skapa Samhörighet och Effektivitet genom Företagsaktiviteter och Teambuilding på Kullahalvön:

  Att investera tid och engagemang i företagsaktiviteter och teambuilding på Kullahalvön, med dess ikoniska platser som Kullaberg, Mölle och Arild, är inte bara ett sätt att bryta vardagens rutiner utan också en strategi för att bygga starkare, mer sammanhållna arbetsgrupper.

  Naturnära Teambuilding på Kullaberg: Kullaberg, med sina dramatiska klippor och vackra omgivningar, erbjuder en unik miljö för teambuildingaktiviteter. Genom att utmana teamet i naturnära övningar skapar vi inte bara minnesvärda stunder utan stärker också förmågan att samarbeta och lösa problem tillsammans.

  Inspirerande Möten i Mölle och Arild: Mölle och Arild, med sina underbara hotell och charmiga atmosfärer, blir de perfekta platserna för företagsaktiviteter som främjar kreativitet och öppen kommunikation. Att hålla möten och aktiviteter i dessa inspirerande miljöer ger en extra dimension till samarbete och idéutbyte.

  Lära Känna Varandra för Ökad Produktivitet: Att investera tid i att lära känna varandra på en personlig nivå är nyckeln till en stark arbetsrelation. Genom att integrera sociala aktiviteter och teamutbildning skapar vi en positiv arbetskultur som främjar ömsesidig förståelse och därigenom ökar effektiviteten.

  Att sammanföra företagsaktiviteter och teambuilding på Kullahalvön skapar inte bara starkare team utan ger också möjlighet att dra nytta av den natursköna och inspirerande miljön som omger oss. Upplev fördelarna av en sammanhållen och motiverad arbetsstyrka på Kullahalvön!

  Våra företagsaktiviteter och teambuilding är inspirerade av FIRO (Fundamental Interpersonal Relations Orientation), en teori som främjar sundare mellanmänskliga relationer. Genom att tillämpa FIRO-principer strävar vi efter att bygga hållbara band inom arbetsgruppen. Läs mer om FIRO här: Fundamental Interpersonal Relations Orientation (FIRO).