COASTEERING

nbs

Sugen på en häftig upplevelse på Kullaberg? På denna tur får man prova olika modeller av nedfirning, snorkelsafari, klipphopp upp till 8m och avancerad vandring längs med kusten. En mycket fysiskt krävande tur utöver det vanliga. Du blir utrustad med våtdräkt, snorkel och klättringsutrustning.

För att tillgängliggöra aktiviteter på fantastiska Kullaberg, genomför vi schemalagda turer med priser som passar privatpersoner och barnfamiljer nedan. Bokningsbara turer är tillgängliga maj–augusti. För önskemål gällande andra datum så kontakta oss här.
Är ni en grupp eller företag som önskar en upplevelse så kontakta oss här.
Loading…

COASTEERING!

På denna tur får ni prova olika modeller av nerfirning, snorkelsafari, klipphopp på upp till 8m och avancerad vandring längs med kusten.
Detta är en krävande och helt underbar upplevelse.

Vi träffas på naturum på Kullaberg kl 10:00 för introduktion, säkerhetsgenomgång och påklädnad av utrustning.

Vi tar oss an Kullabergs branta klippväggar genom bergsnedfirning, vi upptäcker Kullabergs marina liv under ytan genom snorkling och vi fyller adrenalinet med klipphopp.
 

Ta med er badkläder att ha under våtdräkten och ombyte efteråt, fylld vattenflaska och bra skor att kunna gå med längs med klipporna men även bada i. (Förslagsvis löparskor)

OBS – Åldersgräns 15 år.

Minimum 4 deltagare för genomförande.

  • Ni utrustas med: Våtdräkt, klättringsutrustning, snorkel, mask, hjälm.
  • Ta med: Badkläder, vattenflaska och skor att bada i, t ex gympaskor. 
  • Tidsåtgång: ca 4 h
Väder: Oftast är vädret fantastiskt ;). Men det finns dagar då vi inte kan genomföra denna aktivitet på ett säkert sätt pga för mycket vågor. Vi kontaktar då er så fort prognoserna är stabila.  
 

Vägbeskrivning:

Från söder: Kör väg 111 norrut från Helsingborg, genom Höganäs mot Mölle. Kör upp genom Mölle och passera vaktstugan till västra Kullabergs Naturreservat. Följ vägen så långt ni kan (ca 3km) och parkera på stora parkeringen. Promenera de sista 300 meterna till naturum.

Från norr: Från Ängelholm kör du väg 112 mot Höganäs. Följ skyltar mot Kullabergs naturreservat. Kör upp genom Mölle och passera vaktstugan till västra Kullabergs Naturreservat. Följ vägen så långt ni kan (ca 3km) och parkera på stora parkeringen. Promenera de sista 300 meterna till naturum.

+46 (0)73-988 10 77

Om vi är upptagna med gäster kan det vara svårt att svara i telefonen. Skicka då gärna ett sms för snabbast svar.