KULLABERGSGUIDERNA WORLD-WIDE

nbs

Från Göteborg till Mallorca! Vi kan vara en pålitlig aktivitetsarrangör där och när ni behöver den!  

Genom åren har vi genomfört en mängd olika aktiviter, kontakta oss gärna och förklara din idé! 
Här följer exempel på NÅGRA aktiviteter. Kontakta oss för mer info!!! 

HAKA

Som enda svenskt event företag kan vi erbjuda äkta HAKA. HAKA är en Nyzeeländsk krigsdans som vi använder för att svetsa samman olika grupper. Enligt legenden är HAKA är en katalysator, ett verktyg för att öka individens förmåga, för att sedan i sin mest kraftfulla form kunna bidra till gruppen.

Utövandet leds av en Maorier från Ngati Kahu stammen på New Zealand. Varje event fotograferas för att skapa ett minne av en minst sagt oförglömlig upplevelse. 
Kika gärna på filmen!

HUR LÅTER DET???
Musiktävlingen som ger er den perfekta starten på kvällen. Lag mot lag sätts era musikkunskaper på prov, på ett sätt som inte hänger ut en enskild individ utan syftar till att hela laget skall vara delaktigt. Vi väver även in någon aktivitet utan musik, för att hela gruppen ska stimuleras.
Bilder, text och musik används. Vi vågar utlova en hel del skratt och mer eller mindre värdig vinnare.

RIB-BÅT
Med 3st egna RIB-båtar genomför Kullabergsguiderna turer längs hela södra västkusten.
Valsafari eller uppleva farten, det bestämmer ni… kanske både och!!!

Vi är mycket måna om säkerheten och alla turer anpassas både efter era behov och vädrets påverkan. Samtliga passagerare utrustas med överlevnadsdräkter samt handskar/mössor vid behov.

MORDET
Mordgåtan! Våra övningar är byggda för att skapa teamkänsla hos deltagarna. För att få maximal effekt använder vi den gruppdynamikmodellen FIRO som grund.

http://sv.wikipedia.org/wiki/FIRO

Lös mordgåtan, och bli mästare genom att lösa uppgifter som syftar till att ni ska lära känna varandra och ha en trevlig stund.